Over ons

Wij zijn LangDesign, een creatief bedrijf die gespecialiseerd is in design, fotografie en webdesign. Doordat wij gespecialiseerd zijn in deze verschillende gebieden binnen deze branche kunnen wij u een totaalpakket aanbieden.

LangDesign maakt graag kennis met jou en willen graag samen aan de slag gaan om alle wensen te bespreken, mee te denken en te creëren.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar ons team? Wees dan niet bang en maak snel een afspraak. Bij ons ben je altijd welkom met een lekker bakje koffie of thee!

Hey! Ik ben Denise.

Mijn naam is Denise Langeveld, ik ben geboren op 1 mei 1998 te Blaricum en ben woonachtig in Bathmen.

Vroeger vond ik het altijd al erg leuk om creatief bezig te zijn en was dan altijd wel te vinden bij de knutseltafel!. Toen ik een keuze moest gaan maken voor een studie, leek het mij dan ook super leuk om een creative opleiding te gaan doen. Tijdens mijn opleiding heb ik mijn eigen bedrijf opgestart. Nu ben ik afgestuurd als grafisch vormgever niveau 4.

Aan de hand van jouw wensen gaan wij doelgericht aan het werk, wij luisteren, stellen vragen, denken mee, adviseren en ontwikkelen.

Ons werk

Ben jij nieuwsgierig geworden waar wij mee bezig zijn geweest? bekijk dan snel ons werk.